Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten
Zeeuwse kokkels – citroengras – rode peper – knoflook – koriander
Krabcocktail – venkel – mango
Terrine van zeewolf – paling – waterkers
Salade gerookte eendenborst – nectarine – artisjok – cashew – portdressing
Carpaccio van rode biet – sinaasappel
– pistache – geitenkaas
Zeeuwse mosselsoep – saffraan – dragon
Velderwtjessoep – crème fraîche – munt
Mosselen – diverse bereidingswijzen
Visplateau Vlaamse Goesting
Ribeye van kalf – tomaten-salieboter –
kruiden-tomatensalade
Tournedos – peper-cognacsaus
Zomerse stoverij van hoevekip
– tutti frutti van gedroogde groenten
Goesting van de chef & Vangst van de dag – dagelijks wisselend
Caesar salade
Linguini scampi – mosselen – spinazie – chorizo
Gevulde paprika
– orzopasta – feta – courgette – tomaat
Zuiderse groentenlasagne
– basicilum – buffelmozarella
Dessert ‘Vlaamse Goesting’
– banketbakkerscrème – rode vruchten
– gebrand eiwitschuim
Pêche melba – vanilleroomijs –
gepocheerde perzik – frambozencoulis – amandelschilfers
Chocolademousse – chocolade van Callebaut
Panna cotta – bramen – lemoncurd
Roomijs met verse vruchten
Kaasplankje
Op zondag zijn wij geopend vanaf 12u.
U bent dan welkom voor onze proeverijtjeslunch, koffie, dessert, soepen, ... onze dinerkaart is ook te verkrijgen.
RESERVEREN
Reserveren kan via de knop rechtsonder. Grotere groep of een vraag? Vul ons contactformulier in.
OPENINGSUREN
Zondag: 12u - 23u
Do, Vr, Za: 17u - 23u
Ma, Di, Wo: gesloten
© Vlaamse Goesting. Alle rechten voorbehouden.