Diner

DINEREN IN GULPEN

Onze dinerkaart wisselt elk seizoen.
Hieronder vindt u een selectie uit ons huidige aanbod. 

VOORGERECHTEN & SOEPEN

Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten


Zeeuwse kokkels  – citroengras – rode peper – knoflook – koriander 


Krabcocktail venkel – mango


Terrine van zeewolf paling – waterkers


Salade gerookte eendenborst – nectarine – artisjok – cashew – portdressing


Carpaccio van rode biet – sinaasappel
– pistache – geitenkaas


Zeeuwse mosselsoep – saffraan – dragon


Velderwtjessoep – crème fraîche – munt

HOOFDGERECHTEN

Mosselen – diverse bereidingswijzen


Visplateau Vlaamse Goesting


Ribeye van kalf – tomaten-salieboter –
kruiden-tomatensalade


Tournedos – peper-cognacsaus


Zomerse stoverij van hoevekip
– tutti frutti van gedroogde groenten


Goesting van de chef & Vangst van de dag – dagelijks wisselend


Caesar salade 


Linguini scampi – mosselen – spinazie – chorizo 


Gevulde paprika 
– orzopasta – feta – courgette – tomaat


Zuiderse groentenlasagne
– basicilum – buffelmozarella

DESSERTS

Dessert ‘Vlaamse Goesting’ 
– banketbakkerscrème – rode vruchten
 – gebrand eiwitschuim


Pêche melba – vanilleroomijs –
gepocheerde perzik – frambozencoulis – amandelschilfers


Chocolademousse – chocolade van Callebaut


Panna cotta – bramen – lemoncurd


Roomijs met verse vruchten


Kaasplankje

LUNCH

Op zondag zijn wij geopend vanaf 12u.


U bent dan welkom voor onze proeverijtjeslunch, koffie, dessert, soepen, ... onze dinerkaart is ook te verkrijgen.


Lees meer >