Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten
Paté van parelhoen – abrikozenchutney – pistache
Rosbief van kalf – bloemkool – picalilly
Krabcocktail – venkel – mango
Terrine van rog – lenteui – kappertjes
Gevulde artisjok – artisjokbodem – ratatouille van zuiderse groenten – pecorino
Bospeen-kokossoep – koriander
Portugese vissoep met zeevruchten
Diamanthaas– provençaalse saus
Poussin à l'estragon – dragonsaus – salade
Procureur van Livar – kruidenkorst
– mosterd-tijmsaus
Kalfsoester – morillesaus – akkerpaddenstoelen
Goesting van de chef & Vangst van de dag – dagelijks wisselend
Sliptongen – salade
Thaise groentencurry met jackfruit – jasmijnrijst
Gevulde canneloni – spinazie – ricotta
– tomaten-basilicumsaus – parmezaan
Dessert ‘Vlaamse Goesting’
– banketbakkerscrème – rode vruchten
– gebrand eiwitschuim
Crêpes suzette – flensjes – vanilleroomijs –
Grand Marnier – sinaasappel
Koekskestaart – petit beurre
– crème au beurre – chocolade
Banana split – gebakken banaan
– vanilleroomijs – chocoladesaus
Cheesecake – cranberrycoulis
Kaasplankje
Op zondag zijn wij geopend vanaf 12u.
U bent dan welkom voor onze proeverijtjeslunch, koffie, dessert, soepen, ... onze dinerkaart is ook te verkrijgen.