Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten
Vitello tonato – kalfsrosbief – tomatensalsa – tonijncrème
Zalmpraline – gerookte zalm – rillette van forel – granny smith – mierikswortel
Scampi's in knoflookboter
Salade ardennaise – jonge bladsla – pas de bleu – krokante ardennerham – walnoten – druiven – frambozendressing
Salade caprese – buffelmozzarella – tomaat – basilicumpesto
Zeeuwse mosselsoep – bieslookcrème
Velderwtjessoep – crème fraîche – munt
Diamanthaas – kruidenkorst – salsa verde
Stoverij van kalfssukade
sinaasappel – abrikozen – bospeen – tomaat
Caesar salade – hoevekip – ei – pancetta – parmezaan – knoflookcroutons
Lamsbrochette
rozemarijn-muntsaus – mediterraanse groenten
Mosselen
in het seizoen – diverse bereidingswijzen
Visplateau Vlaamse Goesting – gerookte zalm & paling – gebakken mosselen – langoustine – oester – sardines – ansjovis – scampi
Vangst van de dag
Geitenkaas-citrussalade
geitenkaas in krokant korstje – sinaasappel – grapefruit – avocado – limoendressing
Zuiderse groentenlasagne
aubergine – courgette – paprika – tomaat – feta
Dessert ‘Vlaamse Goesting’
– banketbakkerscrème – rode vruchten
– gebrand eiwitschuim
Panna cotta – aardbei – munt – meringue
Dame noire – chocoladeroomijs
– chocoladesaus – amandelschilfers
Tiramisu
bitterkoekjes – sinaasappel – rozemarijn
Citroentaart – framboos – gebrand eiwitschuim
Kaasplankje
Op zondag zijn wij geopend vanaf 12u. U bent dan welkom voor één van volgende:
- Onze proeverijtjeslunch
- Warme en koude baguettes
- Soepen
- Salades
- Borrel & borrelhapjes
- Koffie & gebak
- Diner
Bel ons, mail ons of spring eens binnen!
RESERVEREN
Reserveren kan via de knop rechtsonder. Grotere groep of een vraag? Vul ons contactformulier in.
OPENINGSUREN
Zondag: 12u - 23u
Do, Vr, Za: 17u - 23u
Ma, Di, Wo: gesloten
© Vlaamse Goesting. Alle rechten voorbehouden.